Parrot Bebop Drone 2.0 PF72600AA

 

De Parrot bebop Drone 2.0 is de opvolger van de eerste versie. In deze versie zijn er weer een aantal aanpassingen gedaan waardoor de bebop drone nu nog beter presteert. Zo is er een heel belangrijk onderdeel van de drone veranderd namelijk de accuduur. De accu is van een 1200mAh naar een 2700mAh accu gegaan. Dit betekent dat hier een enorme voorruitgang geboekt is met de vliegtijd. Men kan nu ongeveer tussen de 20 en 25 minuten vliegen met de Bebop 2.0 afhankelijk van de vliegomstandigheden.

Met de Parrot bebop drone 2.0 zijn uiteraard ook weer adembenemende opnamen te maken door middel van de ingebouwde 14 megapixel Fish Eye camera lens. Deze camera neemt hoogwaardige beeldkwaliteit op en wordt digitaal gestabiliseerd door de Parrot bebop drone 2.0. Door deze stabilisatie is het beeld rustig en daardoor zijn de opnamen van een nog hogere kwaliteit.

Net als bij de vorige versie is de Parrot bebop drone 2.0 te besturen met een smartphone of tablet via WiFi. Daarnaast is de bebop Drone ook weer te besturen in combinatie met een Skycontroller waardoor de mogelijkheden weer uitgebreid worden en de afstand waarop gevlogen kan worden vergroot wordt. 

In de onderstaande video laat parrot de belangrijkste eigenschappen zien van de nieuwe parrot bebop drone 2.0.
 

 

Hoger en verAfbeeldingsresultaat voor skycontroller parrot compactder vliegen

Door de versterkte wifizender en de 4 krachtige antennes heeft de Parrot Skycontroller een wifibereik! De smartphone of tablet kan worden bevestigd op de steun. De steun is compatibel met de meeste tablets. De besturing verloopt moeiteloos met Skycontroller dankzij de 2 buitengewoon nauwkeurig joysticks. Voor een nog intensere vliegervaring kunt u op de Parrot Skycontroller een VR bril aansluiten om FPV te vliegen (First Person View) aansluiten.

Belangrijkste eigenschappen:

- Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac.
- 4 Brushless outrunner motoren.
- ABS Frame met glasvezel.
- 14 MP camera.
- Fisheye lens.
- Video stabilisatie op 3 assen.
- Videoresolutie 1920X1080p (30fps).
- Fotoresolutie 3800X3188.
- 8GB intern geheugen.
- LiPo batterij 2700 mAh.
- Vliegduur ongeveer 25 min per accu.
- ingebouwde Magnetometer.
- ingebouwde Gyroscoop.
- ingebouwde Ultrasoon sensor.
- ingebouwde Barometer.
- GPS + GLONASS + Galileo.
- gewicht: 500 gram

€ 39,00€ 34,95

Tijdelijk uitverkocht

€ 69,99

Tijdelijk uitverkocht