De Drone Winkel

De dronewinkel.nl is een onderdeel van AJ Multi Solutions BV. De drone-winkel is ontstaan naar aanleiding van de populaire gadget de Parrot ar drone. Doordat we zelf fanatiek zijn gaan vliegen met de ar drone en we geen goede leverancier er voor zagen, zijn we deze zelf gaan verkopen. Doordat we zelf ook echte liefhebbers zijn van de parrot ar drone kunnen we de klanten goed adviseren en ondersteunen als de klanten vragen hebben over de Ar drone. Ook voeren we af en toe reparaties uit voor klanten, die dit liever niet zelf uitvoeren en helpen we de klanten als ze problemen ervaren met hun parrot ar drone.

Verzendinformatie:

Wij versturen met Post NL zodat er altijd een juiste oplossing is om uw pakketje op de goede locatie af te kunnen leveren. Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren en zo lukt het ons bijna altijd de bestellingen de volgende werkdag reeds af te laten leveren. Bestellingen worden goed verpakt verzonden.

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW. 

Klachten:

We verzoeken u om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dedronewinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie." 

Kopen op afstand:

Op aankopen bij ons in de webshop is de wet kopen op afstand van toepassing. Dit houd in dat de consument na ontvangst van de bestelling altijd het recht heeft om de goederen binnen 14 dagen aan te melden voor retournering. Vervolgens heeft u 14 dagen om dit te retourneren zonder opgave van reden. U zult dan het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten retour ontvangen. De verzending van de klant terug naar ons toe is voor de klant. 

Wilt u gebruik maken van deze regeling dan kunt u hier ons retourformulier downloaden.

Bestel en betaal opties:

Wij bieden diverse bestelopties, zodat er voor elke klant een passende bestelmogelijkheid bij zit. Zo kunt u vanuit Nederland vooraf op factuur bestellen, via iDeal afrekenen, Visa/Creditcard, via Paypal betalen of betalen (contant of pinbetaling) bij het ophalen van uw bestelling. Voor betalingen vanuit het buitenland accepteren wij Mr Cash/Bancontant (Belgie) Belfius banking (Belgie) en Sofort Banking (Duitsland) naast onze normale betalingsopties.
Voor verzending rekenen wij €2,50 voor brievenbuspost, € 6,00 voor alle binnenlandse zendingen (vanaf 100€ gratis) en € 10,00 voor zendingen naar België.

 

BOL.COM Bonnen:

Wij accepteren ook cadeaubonnen van BOL.com. om deze te kunnen inwisselen bij ons dient u een foto te e-mailen naar info@dedronewinkel.nl van de BOL.com cadeaubon met de codes zichtbaar erop en uw bestelling in de mail erbij. U krijgt dan van ons een reactie met de korting verwerkt op uw bestelling. 

Keurmerk:

Wij beschikken over het Webwinkel Keur keurmerk. Bij ons winkelt u dus veilig en vertrouwd.

ar drone winkel


Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: AJ Multi Solutions BV
Handelsnaam:  De dronewinkel

KVK nr: 62184075
BTW nr: NL854700225.B01
IBAN: NL63 INGB 0002 7756 08
BIC: INGBNL2A

Adres:

De drone-winkel
Groen van prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@dedronewinkel.nl

Tip! toets op uw navigatie nummer 49 in. Rijd 125 meter door tot de bussluis. Vlak voor de bussluis zit er rechts een inrit naar 3 nieuwe panden. In de middelste zijn wij gevestigd. U kunt zo bij het pand parkeren.

De winkel is geopend van:

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en zaterdag van 10:00 tot 13:00.