Parrot Disco FPV Drone PF750001AA

De Parrot Disco FPV Drone brengt een hele revolutie in het maken van opnamen en het vliegen met een drone. Met de laatste technologische ontwikkelingen in deze drone verwerkt bied deze Drone een SMART flight experience. Gecombineerd met de Parrot Cockpitglacces oftewel een VR bril waar een telefoon ingeplaatst kan worden brengt dit een ultieme FPV vlieg ervaring welke tot maar liefst 80 kmh gaat.

De parrot Disco werkt meer als een soort van zweefvliegtuig wat aangedreven wordt door een electromotor met een propellor erop. Hierdoor wordt het stroom verbruik drastig terug gedrongen en kunnen er lange vliegtijden gehaald worden van tot wel een minuut of 40. Hierdoor krijgt men ruim de tijd om een hoop beeld matariaal op te nemen.

De parrot Disco wordt bestuurd met een gloednieuwe compacte Skycontroller. Deze Skycontroller ligt lekker in de hand en kan ook een stuk eenvoudiger meegenomen worden als men op pad gaat. Deze Skycontroller zorgt voor een sterk zendbereik tot wel meer dan een kilometer afstand. 

€ 19,00€ 17,50