DJI Tello drone Boost combo

van € 159,00 voor € 149,00

De DJI Tello drone is een leuke kleine drone welke ideaal is voor beginners of als echte fun drone. Met de camera van de drone kan je beelden opnemen in HD of foto's maken met een resolutie van 5 megapixels. De beelden die je maakt met de camera van de Tello drone kan je live bekijken via de gratis Tello app op je eigen telefoon. Bij de Tello drone worden vier reservepropellers, maar ook propellerguards geleverd, die ervoor zorgen dat de propellers niet beschadigd raken als je ergens tegenaan vliegt. 

De DJI Tello drone kan je tot een afstand van 100 meter bedienen aan de hand van een gratis app op je smartphone of tablet. Doordat de drone beschikt over een Vision Positioning System blijft de Tello stabiel op een punt zweven, zowel binnen als buiten. Het starten van de Tello drone is zeer eenvoudig. Je kan de drone gewoon in de lucht gooien en hij zal vanzelf blijven hangen, waarna je hem met je eigen telefoon kan besturen. Ook kan je de drone vanaf je handpalm laten opstijgen of via de automatische take-off knop in de app. Het laten landen van de drone kan ook op een hele speciale manier gebeuren, namelijk door je handpalm onder de drone te plaatsen. De sensoren aan de onderkant zien dat en zullen ervoor zorgen dat de drone landt. 

De DJI Tello werkt op een 1100 mAh accu, waar de drone zo'n 12 minuten op kan vliegen. Als de accu bijna leeg is, zal dat worden aangegeven via de Tello app. De accu is met een micro USB kabel weer op te laden. Deze wordt echter niet meegeleverd. 

Mocht de connectie tussen je telefoon/tablet en de DJI Tello wegvallen is dat niet een al te groot probleem. De drone zal veilig landen als dit gebeurt. 

De Tello drone beschikt over enkele interessante functionaliteiten. Zo kan je de drones in diverse richtingen een salto laten maken en beschikt die over de Up & Away functie, waarbij de drone gestaag achteruit en omhoog vliegt. Daarnaast is er ook nog de Circle functie, waarbij de Tello drone 360 graden om een bepaald object heenvliegt. Doordat de DJI Tello compatibel is met VR headsets, kan je de FPV nog intenser meemaken door een VR bril op te zetten en precies te zien wat de camera van de drone ziet. De DJI Tello is ook nog te programmeren, via het programma Scratch. Je leert daar dus mee programmeren, terwijl je de drone ook nog leuke acties kan laten uitvoeren. 

Specificaties:

- Bereik:                                100 meter
- Accuduur:                            12 minuten
- Aantal accu's geleverd:          1
- Camera:                              720P Camera (HD) 
- Gewicht:                              80 gram 
- Afmetingen:                         4,1 x 9,8 x 9,25 cm
- FPV:                                    Ja 

Boost combo inhoud:

- DJI Tello drone
- propeller beschermers
- Smart hub multilader
- laadkabel
- 3 accu's
- manual

Winkelwagen
Prijs van € 159,00 voor 149,00
Levertijd 1 dag
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

DJI Tello Boost combo
Sku CP.TL.00000015.01
Merk DJI
Ean 6958265178535