Parrot MAMBO FPV PF727006AA

€ 179,00

De Minidrone van Parrot de Mambo is uniek in zijn soort. Deze minidrone combineert het vliegen en andere fucnties. Nu is het ook mogelijk om FPV oftewel First Person View te vliegen. Dit houd in dat er gevlogen wordt alsof de bestuurder in de drone zelf plaatsneemt en alles dus lijkt alsof er vanuit de cockpit gestuurd wordt. Met de bijgeleverde VR Goggle kan deze FPV functionaliteit optimaal benut worden en zo kan de piloot zich volledig inleven in het vliegen van de drone.

Voor de besturing wordt de Parrot Flypad bijgeleverd zodat de drone met de grootste nauwkeurigheid bedient kan worden. Er kan ook zonder de bril mee gevlogen worden. Zo kan er stap voor stap geoefend worden.

De Minidrone Mambo heeft een ingebouwde gyroscoop voor een goede stabiele vlucht en hij is hierdoor ook zeer eenvoudig te besturen. De stabiliteit kennen we van zijn grote broer de Ar Drone en Parrot heeft die technologie in deze kleine gave gadget ingebouwd. Deze zeer goede vliegeigenschappen maken deze gadget een echte must have.

Specificaties:

- Bluetooth Smart Technology, V4.0 (Low Energy).
- Robust design.
- 3-Axis Gyroscoop.
- 3-Axis accelerometer.
- Verticale camera.
- Hoogtesensor.
- LiPo batterij.
- IOS, Android compatibel.

Inhoud van de doos:

- Minidrone Mambo.
- 1 FPV camera
- Flypad
- VR Goggle (telefoon erin klikken)
- bumpers
- LiPo Batterij.
- Laadkabel.
- snelstartgids.

 

Winkelwagen
Prijs 179,00
Levertijd 1 dag
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Ean 3520410045271
Merk Parrot
Minidrone Parrot Mambo FPV
Sku PF727006AA