Hubsan X4 brushless Airpro FPV Quadcopter H501A

van € 279,00 voor € 235,00

De Hubsan X4 Brushless FPV Quadcopter is een uitgebreide quadcopter voorzien van allerlei handige opties. Met deze drone zijn zeer mooie opnamen te maken en daardoor is deze drone uitstekend geschikt voor het maken van leuke video's.

De Hubsan H501A X4 is voorzien van een camera van hoge kwaliteit. Er kunnen namelijk video's opgenomen worden met een resolutie van 1080P oftewel Full HD. Ook het maken van een prachtige foto is geen enkel probleem. Binnen een handomdraai leg je de allermooiste beelden vast vanuit de lucht. 

Doormiddel van GPS kan de H501A X4 drone gepositioneerd worden, waardoor deze erg stabiel vliegt. Daarnaast wordt het vliegen met deze drone hierdoor erg makkelijk en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Op het moment dat je niks doet zal de drone op zijn huidige punt blijven zweven waardoor je tijd genoeg hebt om na te denken over de richting waar je naartoe wilt sturen. GPS zorgt er tevens voor dat je de drone doormiddel van één druk op de knop terug kunt laten keren naar zijn ''homepoint'' (Return Home functie). De drone zal ook automatisch terugkeren als deze buiten het bereik komt, zodat je drone er dus niet ongewenst vandoor gaat. Ze noemen dit de failsafe functie.

In deze drone is ook een headless functie ingebouwd. Deze mode is gigantisch handig voor een beginnende piloot. Het lastige aan vliegen is namelijk vaak dat je in tegengestelde richting moet sturen op het moment dat de drone op je afkomt. Dat is verleden tijd op het moment dat je deze mode inschakelt.

De drone wordt standaard bestuurt door middel van een smartphone of tablet. Hiervoor zit er standaard de Hubsan relay erbij waar de telefoon ingeklikt wordt. Daarmee kan dan de besturing nog fijner worden uitgevoerd en daarnaast zit er in de relay een krachtige wifi booster ingebouwd voor een sterke verbinding. 

Specificaties
- Motoren: Brushless
- Accu: 2700mAh 7.4V
- Vliegtijd: 20-25 minuten
- Laadtijd: 2-3 uur
- Camera: 1080p FPV
- Video Transmissie: 5.8ghz
- Afmetingen: 22x22x7cm
- Gewicht: 410gram (incl. accu)

 

 

Winkelwagen
Prijs van € 279,00 voor 235,00
Levertijd 1 dag
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Hubsan X4 Brushless FPV H501A
Ean 6922572405103
Merk Hubsan
Sku H501A

Aanverwante artikelen

Inpakservice

Inpakservice 

Wilt u uw bestelling laten inpakken als cadeau? Bestel dan dit artikel mee met uw bestelling en wij zorgen ervoor dat uw...
€ 1,95